همانطور که می دانید نمک صنعتی با نمک خوراکی تفاوت های چشمگیری دارد. حتی در برخی موارد ممکن است خوردن نمک های صنعتی موجب مرگ شود.
در مطالب قبلی شما را با برخی از مهم ترین ویژگی ها و مشخصات نمک صنعتی آشنا کردیم. در ادامه همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری در مورد این نوع نمک ها به دست آورید.
دریاچه های آب شور منبع اصلی نمک های صنعتی هستند. انتظار می رود محدودیت های فزاینده فعالیت های معدنکاری تأثیر مثبتی در استفاده از دریاچه های آب شور برای فعالیت های صنعتی گذاشته باشد. این دریاچه ها غالباً در فرآوری شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرند.
نمک صنعتی از جایگاه قابل توجهی در صنعت نساجی برخوردار است. علاوه بر این، در این صنعت از نمک برای پردازش و پالایش مواد اولیه و پارچه ها استفاده می می شود. این نمک ها در فرآیند رنگ آمیزی پارچه های نخی یا کتان کاربرد دارد.
در فرآیند رنگ آمیزی پارچه ها، این نمک به عنوان ماده خام و کمکی عمل می کند. سپس، رنگ از طریق الیاف پارچه ای عبور می کند و آنها را محکم می چسباند. بنابراین، رنگ جلوه بیشتری پیدا می کند. امروزه روند کلی رنگرزی پارچه ها با استفاده از نمک های صنعتی وارد مرحله ای جدید شده است.
شما می توانید بهترین انواع نمک های صنعتی را برای فعالیت های مربوط به نساجی و بافندگی از ما بخواهید. ما به مشتریان خود نمک Vacum با غلظت ۹۹٫۸٪ نمک کلرید سدیم را پیشنهاد می دهیم. نمک واکوم نمک صنعتی با بالاترین خلوص تا به امروز در صنعت نساجی مورد استفاده قرار گرفته است.
نمک صنعتی در صنایع امروزی از جمله تولید پوشاک و صنایع نساجی کاربرد دارد و نقش این ماده ی معدنی در زندگی هر روز پر رنگ تر می شود.
می توان گفت که این نمک توانسته بخش بزرگی از مواد اولیه ی صنایع امروزی شود و استخراح نمک برای تولید صنایع مهم روز بسیار با اهمیت شده.
فرقی نمی کند چه صنعتی در حال پیشرفت و یا شکل گیری و تکامل است؛ نمک در پدید آمدن صنایع جدید نقش اساسی دارد.
برای تهیه با کیفیت ترین انواع نمک صنعتی با کارشناسان ما با شماره های ۰۲۳۳۴۲۰۸۳۰۲ و 02334208303 و ۰۲۳۳۴۲۰۸۳۶۳ و ۰۲۳۳۴۲۰۸۳۶۴ باشید.